Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ - ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Αγαπητοί Γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα:
1) Σχολική Ασφάλιση. Για το σχολικό έτος 2009-2010 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου προβαίνει στην ατομική ασφάλιση κατά των ατυχημάτων των μαθητών του σχολείου μας. Η ασφάλιση αυτή θα καλύπτει:
Ατομική ασφάλιση ατυχήματος: - ιατρικές δαπανες 350€
-ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα 20€
-ολική αναπηρία 10.000€ (% σε περίπτωση μερικής αναπηρίας)
-θάνατος απο ατύχημα 5.000 €
Σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια των σχολικών δραστηριοτήτων, παιδαγωγικών εκδρομών όπως επίσης και των διαδρομών από και προς το σπίτι, η «Σχολική Ασφάλιση» καλύπτει τις δαπάνες των οικογενειών όπως επίσκεψη σε ιατρό, ακτινογραφία, νοσηλεία κλπ. Κάθε ατύχημα ή συμβάν που προκύπτει στο πλαίσιο των σχολικών δραστηριοτήτων που περιγράφηκαν ανωτέρω, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνεται στο σύλλογο το συντομότερο δυνατό. Σε κάθε περίπτωση, η δήλωση πρέπει να γίνεται εντός 24 ωρών από το συμβάν. Σε διαφορετική περίπτωση δεν καλύπτονται οι σχετικές δαπάνες.

2) Ετήσια Συνδρομή. Οι Γονείς ή Κηδεμόνες μπορούν να πληρώσουν την ετήσια συνδρομή (15 ευρώ ), το Σάββατο κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων του Συλλόγου φέρνοντας ΜΑΖΙ το παρακάτω κουπόνι συμπληρωμένο.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ..............................................................................................

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ ή ΚΗΔΕΜΟΝΑ …...........................................................................................................................

ΤΑΞΗ – TΜΗΜΑ ..................................……………………………………

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (οικίας-κινητό)….................................………......................................

ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ...........15€...............

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ........................................…………………………………………
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου