Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόσκληση Τακτικής Συνέλευσης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Αγιος Δημήτριος 14/09/2010

Πρόσκληση Τακτικής Συνέλευσης

Αγαπητοί Γονείς με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς καλωσορίζουμε τα παιδιά τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Ευχόμαστε δύναμη, υγεία και κουράγιο σε όλους μας για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών.
Ο Σύλλογος Γονέων συνέχισε και την χρονιά που μας πέρασε και θα συνεχισει τις προσπάθειες για τη βελτίωση της σχολικής ζωής των παιδιών μας, εκφράζοντας τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις επιδιώξεις των γονέων και των μαθητών. Έχει στενή και καλη συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου και αντιμετωπίζεται ως ένας από τους Φορείς που συμβάλλουν ενεργά στην επίτευξη των σκοπών του. Λειτουργώντας λοιπόν ως δίαυλος επικοινωνίας αφενός μεταξύ Γονέων και αφετέρου της Διεύθυνσης του Σχολείου, είχε και και εχει ως βασικό στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων που επηρεάζουν την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία του Σχολείου και την διατύπωση προτάσεων για τη λύση τους.
Σας προσκαλούμαι σε ετήσια ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας , την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00.
Λόγω της μεγάλης πιθανότητας να μην υπάρξει στην πιο πάνω ημερομηνία η απαιτούμενη από το Καταστατικό απαρτία,
η Γενική Συνέλευση ορίζεται από τώρα στις: 22 Σεπτεμβρίου 2010,
ημέρα Τεταρτη, ώρα 19:00 μ.μ. στο αμφιθεατρο του σχολείου μας
.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής2. Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της σχολικής χρονιάς που πέρασε 3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για το ίδιο όπως ανωτέρω χρονικό διάστημα4. Έγκριση του Απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή των Μελών από κάθε ευθύνη Αλλα θέματα που αφορούν το Σχολείο μας.


Επισημαίνουμε την ιδιαίτερη σημασία της προσέλευσης όλων των γονέων στη Γενική Συνέλευση ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να συζητήσουμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Κουλουρίδης Γιαννης Μπαϊμα-Παπούλη Αννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου