Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016


    Αγαπητοί  γονείς,
 
 Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις παραιτήσεις τεσσάρων (4) μελών του Διοικητικού  Συμβουλίου του Συλλόγου μας,  των κ.κ. Μπέκιου Ι. , Γιαννακόπουλου Ι. ,  Σιγάλα Γ.  και Κουμούτσου Θ., το Συμβούλιο έχει απολέσει την απαιτούμενη από το άρθρο 12 του Καταστατικού απαρτία για την λειτουργία του. Επειδή δεν υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη πρέπει να γίνουν εκλογές για ανάδειξη μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.  Έτσι καλείστε σε:

 
Έκτακτη   Γενική   Εκλογοαπολογιστική   Συνέλευση

 

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας  στις 19:00., όπου μετά την εκλογή του Προεδρείου της (Προέδρου , Γραμματέα και Μέλους),  θα κληθεί  να αποφανθεί  για την έγκριση ή απόρριψη του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού , την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. για την τρέχουσα χρήση σύμφωνα με την έκθεση της  Ελεγκτικής Επιτροπής  και να εκλέξει την Εφορευτική Επιτροπή.

 Σας  υπενθυμίζουμε ότι  η τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής (για όσους δεν την έχουν ήδη πραγματοποιήσει για την τρέχουσα σχολική χρονιά 2015-2016) είναι υποχρέωση όλων των μελών και  προϋπόθεση για δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας. Αυτό μπορεί να γίνει και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική  Συνέλευση  θα συγκληθεί  την επόμενη  Δευτέρα  22/02/2016 την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα.

           Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη. Μην ξεχνάτε ότι μόνο με την έμπρακτη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε τα προβλήματα  που απασχολούν το σχολείο μας και κατ’ επέκταση τη ζωή των παιδιών μας μέσα σε αυτό.     

1 σχόλιο: