Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση λήξης δραστηριοτήτων χρονιάς 2015-2016

Εκδήλωση λήξης δραστηριοτήτων χρονιάς 2015-2016



 
Αγαπητοί γονείς, 


θέλουμε πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσουμε όλους -γονείς και κηδεμόνες, δασκάλους και φίλους, ιδιαίτερα τους μπασκετμπολίστες και τις ζαχαροπλάστισσες, για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση του Συλλόγου το Σάββατο 4 Ιουνίου στο προαύλιο του σχολείου μας. 
Χωρίς την παρουσία σας και τη στήριξή σας, δεν θα είχε αυτή την επιτυχία!!!
 

Έφτασε όμως και η ώρα να σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα στις δραστηριότητες που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας γι αυτό και σας καλούμε: 

στις 11 Ιουνίου, στο προαύλιο του σχολείου μας, ώρα 19:00

να αποχαιρετήσουμε την σχολική χρονιά  2015 – 2016 και να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με μουσική, τραγούδι, θέατρο, χορό και ζωγραφική.

Η εκδήλωση όπως κάθε χρόνο θα ανοίξει μουσικά, μόνο που φέτος θα μας συντροφέψουν τα παιδιά των Γ1 και Γ2 με τα τραγούδια τους κάτι που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του υπεύθυνου για την κιθάρα Μιχάλη Σιδηρόπουλου και της υπεύθυνης για το μάθημα της μουσικής Δέσποινας Χονδρογιάννη.
Στη συνέχεια θα γίνει η Κλήρωση της Λαχειοφόρου, ενώ θα ακολουθήσει η Θεατρική παράσταση: «Ελληνική Λιθολογία», της Μαρίας Μπακέλλα. Υπεύθυνη διδασκαλίας η  Γεωργία Αθανασιάδου.
Στη σκηνή θα ανέβουν τα παιδιά των μοντέρνων χορών με την Κατερίνα Αλεξανδρή.
Θα ακολουθήσουν Παραδοσιακοί χοροί από το Α τμήμα (Νήπια-Α' τάξη-Β τάξη), από τα τμήματα Β (Γ τάξη), και Γ (Δ, Ε τάξη, ΣΤ τάξη) με υπεύθυνη διδασκαλίας την Κωνσταντίνα Πάττα. Οι χοροί θα διακοπούν για την απονομή των αναμνηστικών της ΣΤ τάξης και θα συνεχιστούν με το τμήμα των γονέων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής με τα έργα που φιλοτέχνησαν τα παιδιά υπό τις οδηγίες της Αγγελικής Καλοβυρνά.

Σας περιμένουμε, όλους και σας ευχόμαστε
Καλό Καλοκαίρι και Καλές διακοπές!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου