Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Σχολική φωτογράφιση 2019


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Ο Σύλλογος μας  θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 09/11/2019 την καθιερωμένη ετήσια  ομαδική και ατομική φωτογράφιση των μαθητών του Σχολείου μας. Η φωτογράφιση θα ξεκινήσει στις 09:00 και θα είναι ανά τμήμα. Θα σας  ενημερώσουμε αναλυτικά για τις ώρες με νεότερη ανακοίνωση.
Την φωτογράφιση θα κάνει η εταιρεία «Μαθητική Φωτογραφία». Η τιμή του φωτογραφικού πακέτου διαμορφώνεται στα 10 ευρώ  και θα περιλαμβάνει :
Τρεις (3) ατομικές φωτογραφίες σε φωτογραφικό χαρτί με θέμα πεταλούδες για τα κορίτσια και αεροπόροι για τα αγόρια (ατομική 20Χ30, ατομική σέπια 15Χ21, μαγνήτης 10 Χ 15), μία ομαδική 15Χ21 σε φωτογραφικό χαρτί, έξι φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου, άλμπουμ με εξώφυλλο θήκη για την φωτογραφία 15 Χ 21.
 Για να πραγματοποιηθεί όμως μια σχολική αναμνηστική φωτογράφιση, η παρουσία των παιδιών μας είναι απαραίτητη, αλλιώς η κίνησή μας αυτή χάνει την ουσιαστική σημασία της που είναι να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά μας μέσα από το σχολείο τους. Για να γίνει λοιπόν η φωτογράφιση θα πρέπει να συμμετέχει ικανοποιητικός αριθμός μαθητών.
Η συναίνεσή και των δύο γονιών είναι υποχρεωτική για τη φωτογράφιση των παιδιών. Παιδιά για τα οποία δεν έχουμε έγγραφη συγκατάθεση των γονέων, δεν θα φωτογραφηθούν, γι' αυτό παρακαλούμε συμπληρώστε κόψτε και παραδώστε την παρακάτω ΔΗΛΩΣΗ στα μέλη του συλλόγου μας (είτε καθημερινά είτε κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων του Σάββατου  09:00-14:00) και μέχρι το Σάββατο 9/11/2019.

Για το Δ.Σ.
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
      ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ
Οι γονείς του/της μαθητή/τριας ............................................................................. ταξη …………… δεχόμαστε το παιδί μας να φωτογραφηθεί ατομικά και στην ομαδική φωτογραφία της τάξης.
Ονοματεπώνυμο γονέα/κηδεμόνα:…………………………………………………….
Ονοματεπώνυμο γονέα/κηδεμόνα:…………………………………………………….
 Ημερομηνία:      .…/…./2019

Ο Δηλών                                    
Η Δηλούσα




(Υπογραφή)
(Υπογραφή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου