Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Αιτήσεις για την ειρηνοδρομία 2022

Καλημέρα,

Σας στέλνουμε τις αιτήσεις για την ειρηνοδρομία με κάποιες ενδεικτικές διευκρινίσεις για το υγειονομικό πρωτόκολλο, τα ηλικιακά όρια, το δικαίωμα συμμετοχής και την εγγραφή συνοδών.
 
Μπορείτε να ενημερωθείτε και εσείς από https://www.eirinodromia.gr/runners-guide/oroi-simetoxis/
 
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών εγγραφών από τα σχολεία ορίζεται στις 4 Μαΐου 2022. Αίτηση Σχολείων μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα γίνεται δεκτή.
 
Επομένως, για να γίνουν οι εγγραφές εγκαίρως θα σας παρακαλούσαμε να μας επιστρέψετε τις αιτήσεις υπογεγραμμένες μέχρι την Παρασκευή 15/04, που κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα, καθώς και το ποσό συμμετοχής για τους συνοδούς των μαθητών των Α, Β και Γ τάξεων, καθώς και όποιων άλλων γονέων επιθυμούν να τρέξουν μαζί.

(Σας περιμένουμε αυτή την Τετάρτη 06/04/2022 και ώρα 19:00 στην ανοιχτή, προς όλα τα μέλη, τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου στην οποία ένα από τα θέματά μας θα είναι και η Ειρηνοδρομία).


1. Υγειονομικό Πρωτόκολλο covid-19
Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης
(https://www.eirinodromia.gr/runners-guide/oroi-simetoxis/):
  • Ανήλικοι δρομείς μπορούν να συμμετέχουν με βεβαίωση αρνητικού self-test με ευθύνη των γονέων ή κηδεμόνων. Το 5% των συμμετεχόντων μη εμβολιασμένοι (ενήλικοι) με PCR εντός 72 ωρών ή rapidtest εντός 48 ωρών.
  • Οι δρομείς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι (έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του Εμβολιασμού) και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης (σε ισχύ την ημέρα του αγώνα). Όσοι συνοδοί επιθυμούν να συμμετάσχουν με rapidή pcr test θα πρέπει να το δηλώσουν στις ‘Σημειώσεις’ της αίτησης εγγραφής τους.
2. Ηλικιακά Όρια – ∆ικαίωμα Συμμετοχής
Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης
(https://www.eirinodromia.gr/runners-guide/oroi-simetoxis/) για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ. μπορούν να μετέχουν δρομείς άνω των 7 ετών (Ά ∆ημοτικού).
Αναλυτικά:
  • Στον αγώνα των 5 χλμ. μετέχουν δωρεάν οι μαθητές των Σχολικών Μονάδων της ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (12 ετών και άνω).
  • Στον αγώνα των 2,5 χλμ. μετέχουν δωρεάν οι μαθητές των Γυμνασίων και οι μαθητές των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (∆’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης).
  • Ανήλικοι συμμετέχοντες κάτω των 10 ετών (Α’, Β’ και Γ’ ∆ημοτικού) θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους κατά τη συμμετοχή τους.
  • Για παιδιά κάτω των 7 ετών (δηλαδή μικρότερα της Α’ ∆ημοτικού) δεν πραγματοποιείται εγγραφή. Εγγραφή πραγματοποιεί μόνο ο κηδεμόνας με ατομική αίτηση συμμετοχής, και κατά τον αγώνα συνοδεύει τον ανήλικο υπό την προσωπική του φροντίδα και ευθύνη.
Εγγραφή Συνοδών
Οι συνοδοί της ομαδικής εγγραφής (καθηγητές ή μέλη του συλλόγου γονέων) θα κάνουν την εγγραφή τους μέσα από την αίτηση των σχολείων (δωρεάν).
https://www.eirinodromia.gr/eggrafes/#sxoleion
Οι Γονείς ή κηδεμόνες που θέλουν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους θα πρέπει να συμπληρώσουν την Ατομική Αίτηση Συμμετοχής Συνοδών πληρώνοντας το συμβολικό ποσό συμμετοχής.
Η εγγραφή θα γίνει από τον υπεύθυνο της ομαδικής εγγραφής στην φόρμα των σχολείων.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ.
 

 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου