Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Διοργάνωση ενημέρωσης για την στοματική υγιεινή στις 10/05/2022

 

Αγαπητοί γονείς,

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγιεινής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με την οδοντίατρο κ. Κατερίνα Μαυρομάτη θα πραγματοποιήσει δράση ενημέρωσης και σωστής πρακτικής για την φροντίδα των δοντιών μας.

Η εν λόγω δράση αφορά τους μαθητές όλων των τάξεων και έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ (ΚΡΟΝΟΣ),  εν ώρα διδακτικού μαθήματος (δεν θα επηρεαστεί η ώρα προσέλευσης & αποχώρησης των παιδιών).

Οι μαθητές θα μεταβούν πεζοί στο γήπεδο μπάσκετ με ευθύνη των δασκάλων και μελών του Συλλόγου και θα λάβουν ένα πακέτο-δώρο με είδη στοματικής υγιεινής από την εταιρία COLGATE.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση, γονείς και δασκάλους και ιδιαίτερα την οδοντίατρο κ.Μαυρομάτη και το "Οδοντιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου Ι.Μαρινάκης-Κ.Μαυρομάτη-Β.Σιαμέτη" για τον χρόνο και την προσφορά, καθώς και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Αγ.Δημητρίου και την δήμαρχο για την παραχώρηση του γηπέδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου