Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Καλή Σχολική Χρονιά!!!


Αγ. Δημήτριος 12/09/16

Αγαπητοί  Γονείς και Κηδεμόνες,

                Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς καλωσορίζουμε τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και σας ευχόμαστε δύναμη, υγεία και κουράγιο σε όλους μας για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών.

            Ο στόχος μας όπως και κάθε χρονιά είναι να προσφέρουμε στα παιδιά, συμπληρωματικά με τον κυρίαρχο ρόλο του διδακτικού προσωπικού, μια όσον το δυνατόν πιο εποικοδομητική και ευχάριστη σχολική χρονιά. Επίσης προσπαθούμε να στηρίζουμε τη σχολική μας κοινότητα με όποιο μέσο διαθέτουμε  (προσωπική εργασία, ιδέες, προτάσεις, πρωτοβουλίες κ.λ.π) σε απόλυτη συνεργασία με τo Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων. Με τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που οργανώνουμε εκτός σχολικού ωραρίου προσπαθούμε να καλλιεργούμε αυτό το αίσθημα της κοινότητας, να συμβάλλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητας στο σχολείο και στην ανέλιξη των παιδιών μας. Ως Σύλλογος προσβλέπουμε και επιζητούμε τη συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων γονέων, γιατί ο καθένας μας, εκτός από το ελάχιστο χρηματικό ποσό της εγγραφής, έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό ανάλογα με τις εμπειρίες και τα ενδιαφέροντά του στην κοινή μας προσπάθεια. Οι προτάσεις σας, οι διαφωνίες σας, οι συμβουλές σας βοηθούν στη διαρκή εξέλιξη του Συλλόγου μας.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα:

 
1)   Γενική Συνέλευση: Σας καλούμε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας σε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση  όπου μετά την εκλογή του Προεδρείου της (Προέδρου, Γραμματέα και Μέλους),  θα κληθεί  να αποφανθεί  για την έγκριση ή απόρριψη του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. για την τρέχουσα χρήση σύμφωνα με την έκθεση της  Ελεγκτικής Επιτροπής  και να εκλέξει την Εφορευτική Επιτροπή.

Σας  υπενθυμίζουμε ότι  η τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής για την τρέχουσα σχολική χρονιά 2016-2017 (10 ευρώ ανά οικογένεια) είναι υποχρέωση όλων των μελών. Αυτό μπορεί να γίνει και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική  Συνέλευση  θα συγκληθεί  την επόμενη  Δευτέρα  26/09/2016 την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα.

Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη. Μην ξεχνάτε ότι μόνο με την έμπρακτη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε τα προβλήματα  που απασχολούν το σχολείο μας και κατ’ επέκταση τη ζωή των παιδιών μας μέσα σε αυτό.  

2)   Δραστηριότητες: Σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες που προτείνουμε να παρακολουθούν τα παιδιά μας:

1.    Ποδόσφαιρο

2.    Παραδοσιακοί χοροί

3.    Παραδοσιακοί χοροί (για τους Γονείς)

4.    Μοντέρνοι χοροί (hiphop)

5.    Θέατρο 

6.    Κιθάρα 

7.    Σκάκι    

8.    Ζωγραφική

9.    Τι θα θέλατε? (Γράψτε μας τις προτάσεις σας)

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει κάθε δραστηριότητα, είναι  να συμπληρώνει έναν  αριθμό συμμετοχών. Έτσι σας ενημερώνουμε ότι πιθανά να μην ξεκινήσουν όλες οι παραπάνω δραστηριότητες αν ο αριθμός των παιδιών ή Γονέων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κάποια από αυτές είναι πολύ μικρός.

Η έναρξη του προγράμματος και το τελικό ωράριο  θα ανακοινωθεί το συντομότερο και αφού καταχωρηθούν οι αιτήσεις. Επειδή ο  προγραμματισμός των ωρών είναι πολύ δύσκολος στο να καταρτισθεί, λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι τα παιδιά δεν αρκούνται συνήθως σε μία μόνο δραστηριότητα, σας παρακαλούμε να επιστρέψετε συμπληρωμένη την Αίτηση – Δήλωση (που θα μοιραστεί και αύριο σε όλα τα παιδιά)  μέχρι και την Δευτέρα 19/09/2016 (οπότε και είναι προγραμματισμένη και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ).   Η παραλαβή της μπορεί να γίνεται και καθημερινά είτε από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου είτε από τους δασκάλους.

Ανακοινώσεις μας θα βρίσκετε πάντα στην αυλόπορτα του Σχολείου στον πίνακα ανακοινώσεων, στις τσάντες των παιδιών και στην ιστοσελίδα μας. Η επικοινωνία σας με το Σύλλογο μπορεί να είναι είτε προσωπική (τα πρωινά βρισκόμαστε στην είσοδο του Σχολείου αλλά και κάθε Σάββατο πρωί τις ώρες των δραστηριοτήτων), είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας  και  του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.           

Πρόεδρος: Κων/νος Σαράφογλου
6943485456
Αντιπρόεδρος: Μπίθα Αναστασία
6973373761
Γραμματέας: Αμαλία Τσότρα
6956037570
Ταμίας: Κουμούτσος Θεόδωρος
6974730167
Ειδικός Γραμματέας: Λιούμπης Μανώλης
6948375079
Μέλος: Κολομπάτσος Δημήτριος
6978971283
 
Μέλος: Κανέλλος Βασίλης
6947920935
 

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και για την συνεργασία.

                                                            ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου