Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόσκληση- Γενική Συνέλευση 30/09/2020

 Αγαπητοί  Γονείς και Κηδεμόνες,      

        Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς πρωτόγνωρης για μικρούς και μεγάλους καλωσορίζουμε τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και ευχόμαστε δύναμη, υγεία και κουράγιο σε όλους μας για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών. Με τη συνεργασία και τη στήριξη σας, ο Σύλλογος σε καθημερινή βάση, φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και να βοηθήσει στην επίλυση οποιουδήποτε σχολικού προβλήματος, σε απόλυτη συνεργασία με τo Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας με αποκλειστικό γνώμονα το καλό των παιδιών μας. Όλοι οι γονείς & κηδεμόνες και με την βοήθεια των μελών του Συλλόγου μπορούμε να επιτελέσουμε πραγματικό έργο και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του σχολείου μας.

Θα θέλαμε να σας καλέσουμε στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:30, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας όπου θα κληθεί  να αποφανθεί  για την έγκριση ή απόρριψη του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. για την τρέχουσα χρήση σύμφωνα με την έκθεση της  Ελεγκτικής Επιτροπής, να εκλέξει την Εφορευτική Επιτροπή καθώς επίσης να συζητήσει θέματα που μας απασχολούν. Σας  υπενθυμίζουμε ότι  η τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής για την τρέχουσα σχολική χρονιά 2020-2021 (10 ευρώ ανά οικογένεια) είναι υποχρέωση όλων των μελών και προϋπόθεση για δικαίωμα ψήφου. Αυτό μπορεί να γίνει και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη. Μην ξεχνάτε ότι μόνο με την έμπρακτη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε τα προβλήματα  που απασχολούν το σχολείο μας και κατ’ επέκταση τη ζωή των παιδιών μας μέσα σε αυτό.    

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ. 

        Ονοματεπώνυμο

τηλέφωνα

e-mail

Πρόεδρος:    Κων/νος Σαράφογλου 

6943485456

sarafis2011@gmail.com

Αντιπρόεδρος:  Αναστασία Μπίθα

6973373761

geoan2006@gmail.com

Γεν. Γραμματέας: Ελένη Αγγελοπούλου

6941495191

eleni.agelopoulou@hotmail.com

Ταμίας:  Γεώργιος Κουνέλης

6977065571

gs.kounelis@gmail.com

Ειδικός Γραμματέας: Αμαλία Τσότρα

6956037570

atsotra@hotmail.com

Μέλος: Μάνος Λιούμπης

6948375079

manlioum@hotmail.com

Μέλος:  Δημήτριος Δρακόπουλος

6976808234

drakopoulosdim@yahoo.gr

 

Σημειώνεται ότι στο χώρο της συνέλευσης είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας και η τήρηση αποστάσεων.

 

 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και για την συνεργασία. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

1 σχόλιο:

  1. Σας ενημερώνουμε οτι λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν από την Κυβέρνηση και ισχύουν από σήμερα Δευτέρα και ως τις 4/10 δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30/9 .
    Η διεξαγωγή της θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα για την οποία θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή