Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Καλωσόρισμα!!!

 

  Αγαπητοί  Γονείς και Κηδεμόνες,                                             

        Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε υγεία, καλή πρόοδο και δύναμη σε όλους, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς. Επίσης με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στο σχολείο μας τους μαθητές της Α’ τάξης καθώς και τους γονείς τους, που είναι τα νέα μέλη του συλλόγου μας.

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τον σκοπό, τις δράσεις και τους στόχους του συλλόγου μας.

Από την ίδρυσή του, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με τα μέλη του και με το εκλεγμένο προεδρείο του, το οποίο ψηφίζεται κάθε δύο χρόνια, επιδιώκει την αρμονική συνεργασία σχολείου και οικογένειας με γνώμονα την σωστή ανάπτυξη των παιδιών μέσα στη σχολική κοινότητα. Σε καθημερινή βάση, φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν σχολικών προβλημάτων όπως φροντίδα για τυχόν ελλείψεις σε υλικό εξοπλισμό κ.α. Όλα αυτά γίνονται πάντα σε απόλυτη συνεργασία με τo Διευθυντή αλλά και με τις αρχές της περιοχής, καθώς και με άλλους συλλόγους και φορείς. Διοργανώνοντας εξωσχολικές δραστηριότητες - οι οποίες τον τελευταίο χρόνο λόγω των συνθηκών έχουν ανασταλεί - με μαθήματα κιθάρας, ζωγραφικής, μοντέρνου χορού, θεατρικού παιχνιδιού, πινγκ πονγκ, παραδοσιακών χορών αλλά και εκδρομές, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, ομιλίες σε εκπαιδευτικά ή σχετικά θέματα και γιορτές στο σχολείο, μεριμνά για την εκπαίδευση και ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και των γονιών. Βασική πηγή εσόδων του συλλόγου μας αποτελεί η ετήσια οικονομική συνδρομή η οποία σύμφωνα με απόφαση παλαιότερης Γενικής Συνέλευσης ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά οικογένεια. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται χρησιμοποιούνται για την κάλυψη αναγκών του σχολείου μας. 

Συγκεκριμένα για τις δράσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: http://4odimotikodad.blogspot.com, όπου γίνεται μια επισκόπηση των ανακοινώσεων και των δραστηριοτήτων που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια.

 Τα μέλη του συλλόγου, εκτός από την δική μας προσπάθεια, υπολογίζουμε και στην εθελοντική συμμετοχή και συμπαράσταση των γονέων και κηδεμόνων στα σχολικά θέματα και στις δράσεις του συλλόγου μας. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι και σε αυτή τη νέα σχολική χρονιά, θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για να επιτελέσουμε πραγματικό έργο και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του σχολείου μας και κατ’ επέκταση να διευκολύνουμε τη ζωή των παιδιών μας μέσα σε αυτό.    

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ. 

        Ονοματεπώνυμο

τηλέφωνα

e-mail

Πρόεδρος:    Κων/νος Σαράφογλου 

6943485456

sarafis2011@gmail.com

Αντιπρόεδρος:  Μάνος Λιούμπης

6948375079

manlioum@hotmail.com

Γεν. Γραμματέας: Ελένη Αγγελοπούλου

6941495191

eleni.agelopoulou@hotmail.com

Ταμίας:  Γεώργιος Κουνέλης

6977065571

gs.kounelis@gmail.com

Ειδικός Γραμματέας: Αμαλία Τσότρα

6956037570

atsotra@hotmail.com

Μέλος: Μαρία Ρεντούλη

6944970851

mren53@otenet.gr

Μέλος:  Δημήτριος Δρακόπουλος

6976808234

drakopoulosdim@yahoo.gr

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και για την συνεργασία. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου