Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστολή από την υπεύθυνη του κυλικείου κ.Βασιλική Ντούλα

 

Άγιος Δημήτριος, 26 Σεπτεμβρίου 2021

 

Αγαπητοί γονείς - κηδεμόνες,

Ονομάζομαι Βασιλική και διαχειρίζομαι το κυλικείο του σχολείου μας τα τελευταία 5 χρόνια, διαθέτοντας αγνά προϊόντα, μέσα σ’ ένα καθαρό, υγιεινό και ταυτόχρονα όμορφο περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, αλλά και σύμφωνα με τα διατροφικά πρότυπα (ΕΦΕΤ) οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιώ είναι τυρί, γαλοπούλα, ντομάτα, σοκολάτα υγείας - γάλακτος και  ζύμη ελαιόλαδου.

Τα προϊόντα ζύμης - αρτοσκευάσματα που διαθέτω, ψήνονται την ίδια μέρα στο χώρο του κυλικείου, ενώ η εταιρία από την οποία προμηθεύομαι διαθέτει πιστοποίηση ISO γι’ αυτά, σε όλα τα στάδια παρασκευής τους.

Τα ευπαθή προϊόντα (τυρί, γαλοπούλα, αυγά, φρούτα κλπ.) που χρησιμοποιώ, διατηρούνται μέσα στο ψυγείο και τα αντίστοιχα φρεσκοψημένα σε θερμοθάλαμο συντήρησης, ώστε να αποκλείεται οποιαδήποτε πιθανότητα αλλοίωσης.

Προς αποφυγή οποιουδήποτε ανεπιθύμητου περιστατικού, παρακαλώ ενημερώστε με για τυχόν αλλεργίες των παιδιών σας.

Επιθυμώ να παρέχω στα παιδιά την καλύτερη δυνατή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Η συνεργασία σας είναι θεμιτή και καλοδεχούμενη. Μη διστάσετε να μου επισημάνετε οτιδήποτε εντοπίσετε, το οποίο θεωρείτε ότι επιδέχεται βελτίωση.

Κρίνω σκόπιμο να σας ενημερώσω ότι, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση σας, δεν θα εξυπηρετώ παιδιά τα οποία δημιουργούν χρέος μεγαλύτερο των 2 ευρώ, καθόσον δεν είναι δυνατό να γνωρίζω αν αυτό γίνεται με τη συγκατάθεσή σας ή όχι.

Είμαι καθημερινά στη διάθεσή σας, σχετικά με τα είδη που πωλούνται στο κυλικείο, για την ύπαρξη τυχόν αλλεργιών των παιδιών σας ή για οποιαδήποτε άλλο θέμα σας απασχολεί σχετικά.

Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά.

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Βασιλική Ντούλα

 




 

(τηλ.: 6946063235)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου